Bomo Cronwell Sermilia Resort ★★★★★

 

Luksuzni hotel u blizini mora. Bar na krovu sa ponoramskim pogledom, restoran, barovi, Spa-centar, otvoreni bazen, soba za relaksaciju, komforne sobe, animacija za odrasle i decu, sportski tereni, izvanredna usluga. Pescana plaza pri hotelu, suncobrani, lezaljke I peskiri – besplatno.

Lokacija: Poluostrvo Sitonija,mesto Psakoudia (blizu Gerakinija), 75 km od aerodroma "Makedonija" u Solunu.

Usluga: Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD) ,

Opis sobe: U sobama: klima, telefon, mini bar, Wi-Fi internet, sef, kupatilo ( sa kadom ili tuš kabinom ), fen, bade mantili, SAT TV, balkon/terasa.

Double Promo - smestaj maksimalno za dve osobe.

Standard Double  Francuski ležaj, terasa. Za treću i četvrtu osobu- sofa na razvlačenje sa standardnim dušekom.

Suite Komforna soba, dve prostorije sa terasom. Prostorije su odvojene kliznim vratima. U prvoj prostoriji se nalaze sofa, fotelja; u drugoj sobi - francuski ležaj. Krevet na razvlačenje za četvrtu osobu.

Family Suite  Prostrana soba sa dve prostorije, terasom i kuhinjsim kutkom (mikrotalasna i kuvalo za vodu). U prvoj sobi - sofa i krevet na rasklapanje; u drugoj spavaćoj sobi odvojenoj vratima - francuski ležaj. Kupatilo sa toaletom i još jedan toalet.

Family Apartment Prostran trosoban apartman. Familiy apartman je sačinjen od dve sobe (Standard Double & Family Suite) 2 kupatila i toalet. Dvokrevetna soba sa francuskim ležajem (dodatni ležaj kauč ili krevet na sprat) + dvosobni suite (bračni krevet u spavaćoj sobi + pomoćni ležaj - kauč ili krevet na sprat).

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trim Travel
Džordža Vašingtona 52, Beograd
+381 11 334 55 42
+381 11 322 19 24
+381 69 113 23 52
office@trimtravel.rs
Licenca broj: OTP 129/2020 ( 01.02.2020.)

FB ikona  IG ikona  TW ikona  YT ikona  SKYPE ikona

Mobil menu

Design © bojovicdejan.com