Antigoni Beach Hotel & Spa ★★★★

Mali elegantan hotel sa četiri zvezdice pored peščane plaže. Udobne, prostrane sobe i apartmani. Hotel se nalazi u prelepom okruženju, sa pogledom na more, restorani, barovi, bazen sa đakuzijem, internet, room service, bazen za decu. Idealan za prijatan opuštajući odmor za sve kategorije turista. Peščana plaza - hotelska, udaljena 10 m, preko puta

Lokacija:

Poluostrvo Sitonija, 800 m od mesta Ormos Panagias, 3.5 km od mesta Agios Nikolaos, 90 km od aerodroma "Makedonia" u Solunu. Sastoji se iz dvospratne i trospratne zgrade. Renoviran 2011. god.

Usluga:

Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST),Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD) ,

Opis sobe:

U sobama: klima (jul,avgust), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), telefon, SAT TV, LCD, Wi-Fi internet, sef, kupatilo (tuš sa hidromasažerom u nekim sobama), fen, toaletni pribor, balkon/terasa.

Double Deluxe SV - različite spratnosti, pogled na more.

Junior Suite - u centralnoj zgradi u prizemlju, dnevna soba i spavaća soba, kafe aparat Nespresso, veća terasa. Idealan apartman sa porodice sa decom.

Deluxe Suite - na prvom spratu u centralnoj zgradi, pogled na more. Komforan salon, spavaća soba, veće kupatilo, pribor za kafu/čaj, kafe aparat Nespresso, đakuzi na terasi.

Executive Suites - porodični apartmani, nalaze se na gornjem spratu. Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje, mali kuhinjski kutak (kuvalo za vodu, kafe aparat Nespresso), 2 kupatila (jedno sa đakuzi kadom, drugo sa tušem), 2 odvojene spavaće sobe (bračni krevet i 2 odvojena ležaja), balkon.  Sobe za nepušače.

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trim Travel
Džordža Vašingtona 52, Beograd
+381 11 334 55 42
+381 11 322 19 24
+381 69 113 23 52
office@trimtravel.rs
Licenca broj: OTP 129/2020 ( 01.02.2020.)

FB ikona  IG ikona  TW ikona  YT ikona  SKYPE ikona

Mobil menu

Design © bojovicdejan.com