Mediterranean Village Resort & Spa ★★★★★

Moderan hotel sa pet zvezdica smešten na plaži, u podnožju mitskog Olimpa. Sastoji se od komfornih, dvospratnih objekata. Otvoren je 2009. godine. Nudi kvalitetnu uslugu, veliki izbor komfornih soba, restorane, piceriju, pekaru, barove, noćni klub, internet, 5 otvorenih bazena, konferencijske usluge, Spa centar. Idealan izbor za porodični odmor.

Lokacija: Pieria, 1km od mesta Paralia Katerini, 7km od grada Katerini, 78km od Soluna i 85km od aerodroma "Makedonija". Sastoji se od 18 objekata na dva nivoa. Otvoren je 2009. god.

Usluga: Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD) ,

Opis sobe

Pescana plaza 10m od hotela.

U sobama:centralna klima sa individualnim regulatorom temperature, televizor sa LCD ekranom (SAT TV), telefon, internet priključak za laptop, mini-bar, sef, kada/tuš, fen, balkon/terasa, pogled na more.

Tip dodatnog ležaja - sofa na razvlačenje.

Promo Room Eco -standardne usluge u sobi, pogled na baštu. Do 3 odrasle osobe.

Single Room- Max. 1 odrasla osoba i dete (do 7 godina).

Double Room -Max. do 3 odrasle osobe.

Double Superior -Jedna soba, na prizemlju ili 1. spratu. Balkon/terasa, bade mantili i papuče, pogled na more. Max. do 2 odrasle osobe i 2 deteta (do 14 godina).

Suite -Dvosobni apartmani, prostran balkon (13 m2). Spavaća i dnevna soba, bade mantili i papuče. Prilaz privatnom bazenu, pogled na more. Max. do 4 odrasle osobe.

Vip Maisonette Suite Private Pool 2 nivoa. Na prizemlju: prostoran salon sa sofom, spavaća soba sa 2 odvojena kreveta, tuš. Na 1. spratu: spavaća soba sa bračnim krevetom, kupatilo (kada sa hidromasažerom). Veranda, privatni bazen. Max. do 4 odrasle osobe.

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trim Travel
Džordža Vašingtona 52, Beograd
+381 11 334 55 42
+381 11 322 19 24
+381 69 113 23 52
office@trimtravel.rs

FB ikona  IG ikona  TW ikona  YT ikona  SKYPE ikona

Mobil menu

Design © bojovicdejan.com