Olympian Bay Holiday Club Hotel ★★★★

Popularan hotel koji se nalazi u blizini letovališta Leptokaria, na peščanoj plaži. Sastoji se od centralne zgrade i dvospratnih bungalova. Nudi udoban smeštaj i kvalitetnu uslugu. Nakon odmora na plaži možete posetiti centar grada, gde se nalaze brojne prodavnice, barovi, taverne, kao i veliki park gde se često održavaju letnji koncerti i festivali.

Opis

U hotelu Dion Palas - Beauty & Spa centar (besplatan prevoz).
!!! U večernjim satima voz saobraća do mesta Leptokaria i nazad (uz doplatu na licu mesta).


Lokacija

Oblast Leptokarija, 26km od grada Katerini, 30km od mesta Paralia Katerini, 120km od aerodroma "Makedonija" i 110km od Soluna. Šljunkovito-peščana plaza.

Usluga

All Inclusive,


Opis sobe

Ukupno 272 sobe:124 Standard Rooms (~19 m2) & 140 Bungalows (~19 m2), Family Bungalows (~23 m2), Suites (~35-40 m2).

U sobama:2 odvojena kreveta, toaletni sto sa ogledalom, garderober, centralna klima u letnjem periodu (u bungalovima - individualna klima), centralno grejanje (u zimskom periodu), SAT TV, telefon, frižider, kada/tuš, fen, sef, opremljen balkon/terasa.

Standard Room- u glavnoj zgradi. Ima 2 odvojena ležaja. Sobe u glavnoj zgradi(obratiti pažnju !!) imaju staklena vrata između kupatila i spavaće sobe. Pogled na more, bazen ili na Olimp. Pomoćni ležaj za 3. osobu - na razvlačenje.

Bungalow -standardne sobe, drvena vrata na kupatilu, popločani pod, sa pogledom na vrt. Pomoćni ležaj za 3. osobu - na razvlačenje.

Family Bungalow -2 odvojena kreveta i 2 kreveta na razvlačenje ili kreveti na sprat. Nalazi se u prizemlju.

Suite -Dnevni boravak sa sofom i spavaća soba otvorenog tipa sa bračnim krevetom, odvojeni su zidom, ali ne postoje vrata; bede mantili i papuče. Mermerno kupatilo, đskuzi ituš sa hidromasažerom (samo u nekim apartmanima). Pogled na bazen ili na Olimp.

Tip dodatnog ležaja - na rasklapanje.

 

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trim Travel
Džordža Vašingtona 52, Beograd
+381 11 334 55 42
+381 11 322 19 24
+381 69 113 23 52
office@trimtravel.rs

FB ikona  IG ikona  TW ikona  YT ikona  SKYPE ikona

Mobil menu

Design © bojovicdejan.com