Olympion Sunset Hotel ★★★★★

 

Popularan hotel na obali mora. Peščana plaža, predivan pogled na Egejsko more, komforne sobe, restorani, barovi, piano bar, bazen i đakuzi, internet, konferencijske usluge, raskošni SPA centar (hamam, sauna, teretana, masaže). Idealan izbor za komforan porodični odmor.

Lokacija: Poluostrvo Kasandra, mesto Furka, 90 km od aerodroma u Solunu. Sastoji se od 6 troetažnih objekata. Delimično renoviran 2012. god.

Usluga: Half Board.

Opis:  Peščana hotelska plaža.

 U sobama: ind. klima, SAT TV, CD/DVD (na upit, na licu mesta), telefon, Wi-Fi internet, mini bar (na upit, uz doplatu na licu mesta), sef, kupatil (tuš, bade mantili i papuče), fen, balkon/terasa (u većini soba).

Sobe za nepušače. Tip dodatnog kreveta - standardni.

Double Superior - nalaze se na 2. spratu sa velikim balkonom. Francuski ležaj. Pogled na more, vrt ili bazen.

Double Deluxe - nalazi se u trospratnici (ima lift).

 Sobe sa pogledom SSV/PV/FSV nalaze se u zgradi sa prijemom i drugoj zgradi (tri sprata) Sobe imaju LCD ekran, kupatilo (kada - neke sobe su sa hidromasažom), telefon, 2 kreveta. Bočni pogled na more ili bazen. 

Family Suite - 2 prostorije: salon i spavaća soba (odvojena vratima). Veći francuski ležaj i sofa. Sobe se nalaze na prizemlju i 1. spratu. Bočni pogled na more, vrt ili bazen.

Junior Suite Ground Floor Front Sea View - nalazi se na prizemlju. Veća soba sa francuskim ležajem, sofa za 2 osobe i jedna manja sofa. Pogled na more. Sve sobe Front Sea View, nalaze se na prvoj liniji od mora.

 

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trim Travel
Džordža Vašingtona 52, Beograd
+381 11 334 55 42
+381 11 322 19 24
+381 69 113 23 52
office@trimtravel.rs
Licenca broj: OTP 129/2020 ( 01.02.2020.)

FB ikona  IG ikona  TW ikona  YT ikona  SKYPE ikona

Mobil menu

Design © bojovicdejan.com