Grecotel Lux.Me White Palace Deluxe ★★★★★

Smešten na obali. Možete da se opustite na peščanoj plaži , u bazenu ili u bašti. Veliki izbor prostranih soba sa originalnim nameštajem . Idealan izbor za porodice. Novi, moderan izgled lepo renovirani hotel će impresionirati goste sa svojom originalnošću, modernosti i gostoprimljivosti. Oduzima dah egzotični arhitektonski minimalizam The White Palace hotela u Retimnu. Ukusna autentična kuhinja u kombinaciji sa besprekornom uslugom u opuštenoj atmosferi praznika prirediće nezaboravan odmor. Glavni akcenat je na arhitektonskom stilu koji naglašava jedinstvenu lokaciju hotela, gde svaka tačka ima spektakularan panoramski pogled na more i grad Retimno. Dominantan stil - minimalizam. Idealne proporcije, lakoća, čistota linije i boje, originalni dizajn inovacije daju hotelu luksuzan savremeni stil. Renoviranjem je transformisan prijem hotela i hol, saloni, unutrašnje i spoljne terase, kafići i restorani, sobe sa pogledom na more.

Lokacija: Severna obala ostrva , u naselju grad Pigi , 8.5 km od grada Retimno , 71 km od Heraklion i 69 km od grada Hanje , 76 km od aerodroma Heraklion i 69.5 km od aerodroma u Hanji.

Usluga:Ultra All Inclusive Luxury,

Opis:Hotel se nalazi na širokoj peščano-šljunkovitoj plaži -dužina 400 m, peščani ulaz u more (posebno pogodno za decu). Obeležena plavom zastavom Evropske unije. Usluga je besprekorna,hotel ima 4 sprata i 4 lifta.

Sobe imaju klimu / grejanje , frižider ili mini - bar ( doplata na licu mesta ) , satelitski LCD TV , muzički kanali , direktna telefonska linija , sef  , kupatilo (kada ) / WC, bade mantili i papuče , fen za kosu , Balkon / terasa, set za pripremu ( kafa / čaj ).

Double Room GV or MV  Smeštene su u svim objektima , sa pogledom ka bašti ili na planine . Veliki bračni krevet ili dva odvojena kreveta . Pomoćni ležaj - kauč na razvlačenje . Kupatilo .

Superior Room Sea View  Nalazi se u svim zgradama u hotelu, pogled na more, balkon natkriven (8 m2) Kompletno renovirane sobe, otvorena spavaća soba sa bračnim krevetom . Opremljeno  kupatilo i odvojena tuš kabina sa pogledom na more, od poda do plafona prozori sa panoramskim pogledom na more i balkon 

Luxury Sea View Room  Nalazi se u svim zgradama u hotelu, pogled na more, balkon natkriven(16m2).   Prostrane nove sobe - francuski ležaj i dnevni boravak sa sofom , koji se može koristiti kao pomoćni ležaj za dete . Garderober , kupatilo i poseban tuš sa pogledom na more . Od poda do plafona prozori sa panoramskim pogledom na Kritsko more i 2 natkrivene terase sa nameštajem za terasu. 

Prestige Sea View Bungalow  Smešten u  beloj zgradi sa pogledom na more. Otvorena bašta (25-30 m2) Kompletno renoviran bungalov u sred bašte. Spavaća soba sa bračnim krevetom, kupatilo i dnevni boravak sa sofom . Prozori od poda do plafona ,kombinovani otvoreni i zatvoreni prostor u sobi.

Prestige Sea View Bungalow, Sharing Pool Najbolja lokacija u svim zgradama u hotelu , pogled na more , otvorena bašta do 40 m2 , sa direktnim pristupom na bazen . Prostrane sobe, na prvoj liniji na ivici bazena  . Spavaća soba sa bračnim krevetom , novi dekor i dizajn nameštaja . Sobe sadrže kupatilo i prednji dnevni boravak sa sofom . Prozori od poda do plafona ,kombinovani otvoreni i zatvoreni prostor u sobi.

Junior Family Sea ViewNalaze se u svim zgradama u hotelu , pogled na more , balkon natkriven (8 m2)
 U sobi - francuski ležaj i dnevni boravak sa  dve sofe koje se mogu koristiti kao pomoćni ležaj za decu . Prostrana kupatila , tuš sa pogledom na more . Sobe imaju prozore od poda  do plafona s panoramskim pogledom na more i balkon sa nadstrešnicom sa  nameštajem za terasu .

Family RoomNalazi se u zgradama , WHITE, BLUE & RETHYMNO. Prostrani bungalovi sadrže 2 sobe : dnevni boravak i spavaća soba sa kliznim vratima ( u nekim sobama ). Pogled planine/bašta. U salonu 2 sofe na razvlačenje,a u spavaćoj sobi veliki bračni krevet.

Family Apartment  Nalazi se u zgradama BLUE, RETHYMNO & PALACE. Pogled planine/bašta . Dnevni boravak, soba i 2 kupatila .U dnevnoj sobi 2 sofe koje se mogu koristiti za smeštaj dece , u glavnoj spavaćoj sobi - veliki bračni krevet . Family apartmani su povezani sa dvokrevetnim sobama za goste , formirajući prostranu porodičnu sobu .

Family Luxe Suite Sea View   Nalazi se u svim zgradama u hotelu, sa pogledom na more, 2 balkona pod nadstrešnicom (16 m2) . Odlična prostrana soba sa pogledom na more, dve sofe koje se mogu koristiti kao pomoćni ležajevi za decu. Prostrano kupatilo. Spavaća soba, odvojena kliznim vratima - francuski ležaj, poseban tuš sa pogledom na more i prostor za garderobu (u nekim sobama). Sobe su velike i imaju staklene prozore od poda do plafona, 2 balkona sa panoramskim pogledom i nameštaj za terasu.

Grand Family Suite Sea View Nalazi se u delu PALACE. 2 balkona pod nadstrešnicom (16 m2). Dnevna soba sa pogledom na more - 2 sofe koje se mogu koristiti kao pomoćni ležaj za decu. Privatno kupatilo. Odvojena spavaća soba - francuski ležaj, tuš kabina sa pogledom na more i prostran garderober, koji povezuje dnevni boravak sa drugom spavaćom sobom sa odvojenom tuš kabinom i garderoberom . Ove sobe imaju od poda do plafona stakla sa panoramskim pogledom na kritsko more i 2 natkrivene terase sa nameštajem za terase.

Famous Class smeštaj

Petit “Yali” Sharing Pool Seafront Suite Nalazi se na plaži , sa pogledom na more, u delu BLUE & Retimno sa direktnim pristupom bazenu . Otvorena bašta 25-30 m2. Ekskluzivne sobe su idealne za romantičan odmor . Dnevni boravak i otvorena spavaća soba - 2 sofe u dnevnoj sobi , spavaća soba - francuski ležaj , kupatilo i stakleni prozori od poda do plafona , u kombinaciji zatvoreni i otvoreni prostor u sobi. Ležaljke u bašti.

Luxe Yali Seafront Suite Sharing Pool Smešten u zgradama WHITE, BLUE & RETHYMNO, pogled na more .U spavaćoj sobi - bračni krevet , u kupatilu - dodatni tuš . Dnevna soba sa prostranim garderoberom i pogledom na more , može se koristiti kao spavaća soba za decu . Udobne stolice u bašti i direktan pristup bazenu .

Villa “Grand Lux Yali” Private Pool -U delu zgrade WHITE & PALACE , pogled na more,terasa (40 m2), privatni bazen(20 m2) se zagreva na 24 stepeni . U spavaćoj sobi - bračni krevet, u kupatilu - dva umivaonika , odvojena tuš kabina i kada sa pogledom na more i ekskluzivniom kozmetikom Eau de Grece. Klizna staklena vrata u dnevnom boravaku apartmana daju akcenat na otvorenosti prostora, može da primi dvoje dece. Prostrani garderober upotpunjuje osećaj udobnosti. Privatna terasa, zagrejan bazen i tuš sa panoramskim pogledom na Kritsko more.

Wi-Fi internet na celoj teritoriji hotela – besplatno. Peskiri, lezaljke I suncobrani na plazi-besplatno.

Nije dozvoljen boravak za kućne ljubimce.

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trim Travel
Džordža Vašingtona 52, Beograd
+381 11 334 55 42
+381 11 322 19 24
+381 69 113 23 52
office@trimtravel.rs
Licenca broj: OTP 151 (09.02.2010.)

FB ikona  IG ikona  TW ikona  YT ikona  SKYPE ikona

Mobil menu

Design © bojovicdejan.com