Aristoteles Holiday Resort & SPA ★★★★

 

Zgrade su raspoređene u nivoima u stilu amfiteatra. Veliki izbor soba, Spa centar, restoran, barovi, sport i zabavni programi, sport na vodi, internet, klub za decu, konferencijske usluge. Idealno mesto za porodičan odmor.Tobogani neće biti u funkciji 2017. godine.

Lokacija: Poluostrvo Atos, 3 km od grada Uranopolis, 125 km od aerodroma "Makedonia" u Solunu. Hotel se nalazi u blizini živopisnog grada Ouranoupolis, odakle se možete uputiti na krstarenje oko jugozapadne obale Svete Gore. Sastoji se od deset dvospratnih i trospratnih zgrada.

Usluga: ALL INCLUSIVE - Sve uključeno prema hotelskim pravilima,Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST),Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD)

Opis:

Šljunkovito-peščana plaža 50-200 m, preko puta ili podzemnim prolazom

U sobama:klima (centralna/individualna, jul-avgust), frižider, SAT TV, telefon, kupatilo/tuš, fen, pegla (na upit, uz depozit), balkon/terasa.

Standardne sobe se nalaze na brdu, prilaz uzbrdo.

Double Room Eco (~16 m2)- sobe se nalaze u gornjem delu hotela, standardni uslovi za boravak.
Superior Room -1 sobа: spavaća sa gostinjskim kutkom, u nekoliko od soba postoji i kuhinjski kutak, kupatilo. Tip dodatnog ležaja - standardni.

Family Room-Dve sobe. U prvoj sobi su 2 odvojena kreveta i odvojena (sa vratima) spavaća soba sa francuskim ležajem. U nekim od soba kuhinjski kutak.

Maisonette- sobe iz dva nivoa, 2 spavaće sobe otvorenog tipa: jedna na prvom nivou (kombinovana sa dnevnim boravakom), druga na drugom nivou, unutrašnje stepenište, neke sobe imaju kuhinjski kutak, kadu.
Junior Suite- sobe iz dva nivoa otvorenog plana, na prvom je gostinjska, a na drugom spavaća soba, kupatilo sa đakuzijem.
Suite- sobe su iz dva nivoa otvorenog plana. Na 1. nivou je dnevna soba sa kaminom, 2 kupatila (u jednom tuš, a u drugom đakuzi); na 2. nivou spavaća soba.
Grand Suite -sobe na dva nivoa otvorenog plana. Na 1 nivou - dnevni boravak sa kaminom, radnim stolom, kupatilo sa tuš kabinom; na 2. nivou - spavaća soba, kupatilo.

Tip dodatnog ležaja - standardni/sofa/fotelja/na rasklapanje.

 

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trim Travel
Džordža Vašingtona 52, Beograd
+381 11 334 55 42
+381 11 322 19 24
+381 69 113 23 52
office@trimtravel.rs
Licenca broj: OTP 151 (09.02.2010.)

FB ikona  IG ikona  TW ikona  YT ikona  SKYPE ikona

Mobil menu

Design © bojovicdejan.com