NOVI BEČEJ – NOVO MILOŠEVO – KIKINDA – ZRENJANIN

 

cenovnik

 

LALA JE SVUDA CVET, A SAMO U BANATU - I CVET I ČOVEK

NOVI BEČEJ – NOVO MILOŠEVO – KIKINDA – ZRENJANIN

BISERI BANATA

 

cenovnik br. 2 od 15.03.2021.

U čitavoj Evropi teško je pronaći region kao što je Banat, koji na relativno malom prostoru nudi raznoliku turističku ponudu. Kao turistička destinacija Banat poseduje raznovrsne i specifične karakteristike koje predstavljaju njegove prednosti.

 

TERMINI: 07.08 / 04.09.

 

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak iz Beograda oko 8h (tačno mesto i vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje do 14h obavezno kontaktirajte agenciju). Put nas vodi prema Novom Bečeju. Kratka pauza za šetnju i uživanje na keju Tise. Nastavak vožnje ka Novom Miloševu, seoskom naselju koje se nalazi na pola puta između Novog Bečeja i Kikinde. Za razvoj mesta značajan je XVIII vek, kada su oformljena, u ovim ili sličnom obliku, dva naselja: Beodra i Karlovo koja su se spojila nakon II svetskog rata i dala Novo Miloševo. Mogućnost posete Zavičajnom muzeju „Kotarka“ koji se nalazi u objektu koji pripada ambijentalnoj celini dvorca grofovske porodice Karačonji. Takođe postoji mogućnost posete još jednom značajnom muzeju ovog naselja - muzej „Žeravica". Muzejsku postavku čini više celina, u kojima je izloženo nekoliko hilјada eksponata. U tri povezane hale i na otvorenom izložbenom prostoru može se sagledati tehnički razvoj privrede tokom gotovo tri veka u ovom delu Evrope. Pojedini eksponati i kolekcije predstavlјaju raritete. Najznačajnije mesto zauzima kolekcija traktora, koja broji preko 140 primeraka. Dalje, odlazak do Kikinde, koji se nalazi u banatskoj ravnici gde su najveći bregovi u stvari ljudi, čiju srdačnost ne možete da "preskočite". Kratko upoznavanje grada sa vodičem. Slobodno vreme a naša preporuka je Kika. Naime, u glinokopu fabrike crepa pronađen je ogroman skelet mamuta, stariji od 500000 godina. Kikindski mamut nazvan Kika predstavlja jedinstvenu turističku atrakciju. Replika u prirodnoj veličini postavljena je u dvorištu muzeja. Nastavak putovanja ka najvećem gradu Banata – Zrenjaninu. Zrenjanin, nekada Bečkerek, grad je izuzetne urbanističke zamisli: krivudavi meandri Begeja bili su osnova za formiranje gradskih ulica. Staro jezgro i pešačku zonu čini skup atraktivnih zdanja, podignutih većinom tokom XIX i početkom prošlog veka. Upoznavnaje grada sa vodičem. Slobodno vreme. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Beograd. Dolazak na mesto polaska u večernjim časovima zavisno od uslova na putu. Kraj programa.

 

CENA ARANŽMANA: sniženo 1350,00 din

deca do 12 godina 1100,00 din

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

  • prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
  • obilaske prema programu
  • usluge vodiča / predstavnika agencije tokom putovanja
  • troškove ogranizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

  • individualne troškove – nepomenute usluge
  • ulaznicu za Zavičajni muzej Kotarka 100,00 din
  • ulaznicu za muzej Žeravica 100,00 din

Ulaznice se plaćaju vodiču u autobusu. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

NAČIN PLAĆANJA

  • dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put
  • platnim karticama VISA, DINA, MAESTRO, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS

 

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETI (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO KOREKCIJE CENA U SLUČAJU PROMENA NA DEVIZNOM TRŽIŠTU

AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA

ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA TRAVELLINO

POSEBNE NAPOMENE SU SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA

ORGANIZATOR PUTOVANJA TA TRAVELLINO, LICENCA OTP 456/2020, kategorija A10

šifra programa 035/2021

 

 

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trim Travel
Džordža Vašingtona 52, Beograd
+381 11 334 55 42
+381 11 322 19 24
+381 69 113 23 52
office@trimtravel.rs
Licenca broj: OTP 129/2020 ( 01.02.2020.)

FB ikona  IG ikona  TW ikona  YT ikona  SKYPE ikona

Design © bojovicdejan.com