BANJA VRUJCI

 

cenovnik

 

BANJA VRUJCI

CELODNEVNO KUPANJE NA BAZENIMA

 

cenovnik br. 2 od 15.03.2021.

Banja Vrujci je odavno poznata po svojoj lekovitosti. Lekovita svojstva Banje Vrujci su lekovita voda kao i lekovito blato. Vrujci su još uvek banja u razvoju i svake godine beleže sve veći broj posetilaca koji uglavnom dolaze da se odmore i okupaju u bazenima.

 

TERMINI: 31.07 / 15.08 /28.08.

 

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak iz Beograda oko 8:30h (tačno mesto i vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje do 14h obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja ka banji Vrujci. Banja Vrujci se nalazi u valjevskom okrugu, u dolini reke Toplice, a u podnožju vazdušnih banja Divčibare i Rajac, na putu Ljig - Mionica. Banja je stekla još veću popularnost i izgradnjom fabrike vode poznatog brenda Voda Voda. Lekovita voda koja izvire iz velike dubine kao i lekovito banjsko blato se koristi kao terapija prilikom lečenja raznih vrsta bolesti kao što su zapaljenski reumatizam, degenerativni reumatizam, malokrvnost, visok krvni pritisak, bolesti bubrega i mokraćnih kanala, želudačna oboljenja, ginekološka oboljenja, bolesti očiju, bolesti lokomotornog aparata kao i raznih traumatskih stanja posle povreda. Slobodno vreme. Vaš boravak u Vrujcima možete upravo iskoristiti za lečenje lekovitim blatom kao i kupanje u protočnim bazenima hotela Vrujci (bazeni jedinstveni u Srbiji) ili u novoizgrađenim atraktivnim bazenima takozvane Nove Banje. Otvoreni rekreativni bazeni, koji pripadaju hotelu (3 bazena – mali/dečji, poluolimpijski i olimpijski), su jedinstveni u Srbiji s obzirom da su podignuti na samim prirodnim termalnim izvorima, a pune se iz duboke bušotine sa velikom količinom vode, pa su time i protočni. Voda se u toku jednog dana obnavlja do sedam puta. Uveče se bazeni prazne, a u toku noći se ponovo napune. Pri olimpijskom bazenu postoji i tobogan dužine 60 m i visine 9 m. Oko bazena je travnjak koji se redovno održava, a brojna listopadna stabla pružaju dovoljno hladovine u vrelim letnjim danima. Postavljeni su tuševi, više kabina za presvlačenje kao i dva manja i jedan veliki kafić. Drugi kompleks bazena je poznat pod nazivom Nova banja. Nalazi se na nekoliko stotina metara od centralnog dela banje Vrujci. Kompleks raspolaže sa nekoliko bazena u kojima je temperature vode 29 – 31ºC. U sklopu kompleksa se nalazi i novootvoreni aqua park sa nekoliko tobogana. Bazeni su smešteni na izvorima, tako da se prirodna termalna lekovita voda putem prirodnog pritiska obnavlja u kontinuitetu u toku dana, a preko noći se potpuno obnovlja. Oko 18h polazak za Beograd. Dolazak na mesto polaska u večernjim časovima zavisno od uslova na putu. Kraj programa.

 

CENA ARANŽMANA: sniženo 1190,00 din

deca do 12 godina 1000,00 din

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

  • prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
  • obilaske prema programu
  • usluge vodiča / predstavnika agencije tokom putovanja
  • troškove ogranizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

  • individualne troškove – nepomenute usluge
  • doplatu za celodnevno korišćenje bazena – ulaznicu:  

       -bazeni koji pripadaju hotelu: odrasli 400,00 din

       -Nova banja: odrasli 500,00 din, sa korišćenjem aqua parka (tobogana) 1000,00 din novabanjavrujci.com/

Ulaznice se kupuju na licu mesta. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

NAČIN PLAĆANJA

  • dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put
  • platnim karticama VISA, DINA, MAESTRO, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS

 

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETI (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO KOREKCIJE CENA U SLUČAJU PROMENA NA DEVIZNOM TRŽIŠTU

AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA

ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA TRAVELLINO

POSEBNE NAPOMENE SU SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA

ORGANIZATOR PUTOVANJA TA TRAVELLINO, LICENCA OTP 456/2020, kategorija A10

šifra programa 034/2021

 

 

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trim Travel
Džordža Vašingtona 52, Beograd
+381 11 334 55 42
+381 11 322 19 24
+381 69 113 23 52
office@trimtravel.rs
Licenca broj: OTP 129/2020 ( 01.02.2020.)

FB ikona  IG ikona  TW ikona  YT ikona  SKYPE ikona

Design © bojovicdejan.com