Švajcarska

cenovnik

ŠVAJCARSKA

6 DANA AUTOBUSOM / 3 NOĆENJA

Jun : 27.06.

septembar : 26.09.

oktobar : 31.10.

novembar : 08.11.

LIHTENŠTAJN – CIRIH – LUCERN – LOZANA – ŽENEVA - BERN

Bogata i prelepa! To bi bila najbolja definicija zemlje Švajcarske! Smeštena u najlepšem delu Alpskog masiva, okružena nazubljenim liticama planina, ukrašena plodnim zelenim alpskim dolinama, okićena seocima i gradićima koji usnuli uživaju u svojoj lepoti… To je Švajcarska! Zemlja fantastične prirode, sjajnih priča, ukusnih čokolada, izvrsnih vina… Ekskluzivna u svemu, savršena do kraja! Naše putešestvije započinjemo posetom malenoj kneževini Lihtenštajn i njenom glavnom gradu Vaducu smeštenom u Alpskoj kotlini. Dalje nas put vodi do moćnog Ciriha, koji u bankarskom svetu predstavlja simbol savršenstva i pedantnosti! Pored toga što je Cirih bankarska prestonica zemlje, on je mnogo više od toga… Prelep grad sa sjajnim srednjovekovnim ambijentima… Jezerska Švajcarska obuhvata na desetine manjih i većih jezera u središnjem delu zemlje… U kristalnoj vodi alpskih jezera nastalih otapanjem lednika, ogledaju se najlepši gradovi ove zemlje… A mi ćemo u ovoj jezerskoj regiji posetiti Lucern. U Ženevi ćemo uživati punim plućima, a ekskurziraćemo po njenoj okolini do sjajne rivijere Montre sa draguljima, poput Vevea i Lozane. Posetićemo i prelepi grad Bern, glavni grad Švajcarske.


Program putovanja:

1. DAN NOVI SAD/BEOGRAD...Polazak iz Novog Sada i Beograda u ranim popodnevnim satima. Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pre puta.

2. DAN LIHTENŠTAJN/VADUC – CIRIH Prepodnevni prolazak kroz jezersku regiju Italije i ulazak u švajcarski kanton Tićino. Prolazak pokraj Lokarna i Lugana, i odlazak do KNEŽEVINE LIHTENŠTAJN u kojoj će se posetiti njen glavni grad VADUC. Dolazak u podnevnim satima. Kratka orijentaciona šetnja glavnom trgovačkom zonom grada i panoramski osvrt na Zamak Vaduc, zvaničnu rezidenciju kneževske porodice. Slobodno vreme (2 sata). Nastavak putovanja ka Cirihu. Smeštaj u hotel u regiji CIRIHA u predvečernjim satima. Noćenje.

3. DAN CIRIH – LUCERN – ŽENEVA Doručak. Napuštanje hotela do 9h. Odlazak do istorijskog centra CIRIHA i kraći obilazak grada uz razgledanje: skulptura Alfreda Ešera čuvenog švajcarskog bankara, Gradska kuća, Avgustiner ulica – živopisna pešačka zona u srcu Ciriha, Avgustinska crkva iz 13. veka, Železnička ulica – svetski poznata šoping zona, Frauminster crkva… Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju, šoping, … Polazak iz Ciriha ka Ženevi u 14h. Kraća usputna poseta LUCERNU smeštenom na prelepom Firvaldštater jezeru. Kraća šetnja centrom grada uz razgledanje: Kur salon, Gradska kuća, crkva Hof, Kapelski most... Nastavak putovanja u 17h. Dolazak u regiju ŽENEVE oko 21h. Smeštaj u hotel u regiji grada. Noćenje.

4. DAN LOZANA – MONTRE – VEVE - BERN Doručak. Celodnevni fakultativni izlet (9h-22h). Odlazak do mondenske LOZANE smeštene na obali Lemanskog jezera. Kraći obilazak koji uključuje šetnju do gradske Katedrale izgrađene u 12. i 13. veku u romano-gotskom stilu, palate Rumine, ulice Bourg – glavna trgovačka zona grada… Slobodno vreme u luci Uši na Ženevskom jezeru gde se nalazi i znameniti Olimpijski muzej. Polazak iz Lozane u 13h. Odlazak do Rivijere Montre i poseta istoimenom gradiću MONTRE u kojem se svake godine održava jedan od najčuvenijih džez festivala na svetu. Slobodno vreme 1,5 sat. Odlazak do obližnjeg VEVEA, mesta u kojem je svoje poslednje godine života proveo Čarli Čaplin. Kraća foto pauza i nastavak putovanja do BERNA, glavnog grada Švajcarske. Po dolasku, sledi obilazak starog jezgra grada uz razgledanje: Katedrala sa tornjem visokim 101m, kuća Alberta Ajnštajna, Bundeshaus – Parlament, distrikt Mate – stari grad... Slobodno vreme do 20h. Povratak u hotel oko 22h. Noćenje.

5. DAN ŽENEVA Doručak. Odjava iz hotela u 9.30h. Polazak u panoramski obilazak ŽENEVE, jednog od najelegantnijih gradova Evrope. Vožnja obalom Ženevskog jezera uz panoramski osvrt na vodoskok Jet, jedan od simbola grada, potom kraj Engleskog vrta, monumenta naciji Helvecija i čuvenog cvetnog sata, i kraj ekskluzivnih hotela svetskog glasa (President Wilson, Beau Rivage…). Panoramski osvrt na monument Brunsvik i ostrvo Ruso… Odlazak do kompleksa Ujedinjenih Nacija i čuvene prelomljene stolice. Kraći pešački obilazak starog grada sa katedralom Sv. Petra. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak iz Ženeve ka Srbiji oko 20h. Noćna vožnja preko Italije, Slovenije i Hrvatske.

6.DAN ...NOVI SAD/BEOGRAD Dolazak u Novi Sad / Beograd u podnevnim časovima. Kraj putovanja.

Cena aranžmana 255 evra

Navedena cena uključuje:

•prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
•3 noćenja sa doručkom (kontinentalni buffet - samoposluživanje) u hotelima sa 2** (1 noćenje u regiji Ciriha + 2 noćenja u regiji Ženeve)
•smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe
•obilaske Vaduca, Ciriha, Lucerna i Ženeve prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča
•usluge vodiča
•organizacione troškove
PAKET IZLETA za uplate u agenciji 40 evra

Ova cena uključuje i sledeći izlet:
Lozana – Montre – Veve – Bern, sa obilascima prema programu
Doplata za jednokrevetnu sobu – 110 €
Doplata za dodatno sedište u autobusu – 100 €
Navedena cena ne uključuje:
Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
Ostale nepomenute uslugeU slučaju da izlet nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cena izleta za uplatu na licu mesta iznosi:
Izlet sa obilascima Lozane, Montrea, Vevea i Berna, prema programu – 55 €

Način plaćanja:
- dinarski po prodajnom kursu UniCredit banke na dan uplate za efektivu, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put,
- platnim karticama VISA,DINA, MAESTRO, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS
- 40% prilikom rezervacije, ostatak na 2 rate čekovima, realizacija čekova 10. Ili 20. u mesecu
- 30% prilikom rezervacije,ostatak odloženo - do 3 mesečne rate kreditnim karticama BANCA INTESA –VISA,MASTER CARD I AMERICAN EXPRESS

OPIS HOTELA:

HOTEL „IBIS ZÜRICH MESSE AIRPORT“ 2**, Cirih

(http://www.accorhotels.com/gb/hotel-2980-ibis-zurich-messe-airport/index.shtml)

Hotel se nalazi u istočnom delu grada, nedaleko od međunarodnog aerodroma i sajamskog prostora, na oko 8,5 km od istorijskog centra grada i obale Ciriškog jezera. U neposrednoj blizini hotela nalazi se jedan market i restoran. Hotel poseduje lobi sa dnevnim boravkom, recepciju otvorenu 24 sata sa sefom (uz doplatu),  besplatnu WiFi konekciju, aperitiv bar otvoren 24 sata, salon za posluženje doručka („buffet“), 252 sobe. Sobe su srednje komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, centralni grejno-aklimatizacioni sistem, TV Sat, telefon.

HOTEL „APPART CITY GAILLARD“ 3***, Gailard/regija Ženeve (https://www.appartcity.com/fr/appart-hotel/geneve-gaillard-a-gaillard.html)

Hotel se nalazi u regiji grada Ženeve u malom francuskom gradiću Gailard (10 km od Ženeve). Zona oko hotela je veoma živa sa brojnim restoranima i kafeima, a u neposrednoj blizini hotela nalazi se i jedan market. 650 metara od hotela nalazi se granica sa Švajcarskom. Hotel je standardne kategorije sa skromnim nivoom usluga. Poseduje lobi sa recepcionim delom, aperitiv bar, salon za posluženje doručka (doručak je skroman i jednoličan). Sobe su tipa studija za smeštaj do 2 osobe i apartmana za smeštaj više od dve osobe. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatilo sa tuš-WC, centralni aklimatizaciono-grejni sistem, TV. WiFi se doplaćuje! 

Hoteli u kojima će grupa biti smeštena su po sadržajima osnovne, budget kategorije i nude veoma skroman nivo usluga, bez nekog komfora! Hoteli u koje smeštamo grupe u regiji Ciriha nalaze se na maksimalno 20 km udaljenosti od grada, a u regiji Ženeve, najčešće smeštamo naše grupe u francuskom mestašću Aršan koje se nalazi nekih 20 km od Ženeve. Od sadržaja, hoteli poseduju recepciju sa malim lobijem, sefom na recepciji (uz doplatu), salonom za posluženje doručka ( samoposluživanje; skroman i jednoličan doručak). Sobe su male, imaju samo osnovni inventar, TV, kupatilo sa tuš-WC (odliv, bez kabine), umivaonik se obično nalazi u samoj sobi. Pomoćni ležajevi u ovim hotelima su manjih dimenzija, obično u vidu poljskog ležaja na rasklapanje (žičana konstrukcija) ili fotelje na razvlačenje, te mogu bitnije ugroziti komfor treće osobe! Ne preporučujemo smeštaj u 1/2+1 sobe! Tačno ime hotela biće poznato 10 dana pre polaska na putovanje!

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA TRIM TRAVEL

Organizator putovanja TRIM TRAVEL licenca OTP 151/2010

Cenovnik br.1 od 01.03.2017.

 

Kalendar

« Oktobar 2017 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

yuta garancija putovanja

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trim Travel
Džordža Vašingtona 52, Beograd
+381 11 334 55 42
+381 11 322 19 24
+381 66 83 86 555
office@trimtravel.rs

FB ikona  IG ikona  TW ikona  YT ikona  SKYPE ikona

Mobil menu

Design © bojovicdejan.com