Vaskrs na Egini

U SRETANJE SVETOM NEKTARIJU I SVETINJAMA PRAVOSLAVNE GRCKE

 cenovnik

VASKRS NA EGINI

EGINA, SOLUN, SUROTI, ATINA, KAMARIZA, ZEJTILNIK

Termin: 13. April – 17. April 2017.

GOST PUTOVANJA na Eginu je protojerej – stavrofor Nenad Andrić, sveštenik iz Valjeva i autor knjige „U sretanje svetom Nektariju Eginskom Čudotvorcu“

Doček blagodatnog Ognja kraj moštiju sv. Nektarija na Egini, susret sa starcem Nektarijem u Kamarizi, poseta crkvi sv. Nikodima u Atini , poklonjenje sv. Petki u Klancu Tempi, svetom Dimitriju I sv. Grigoriju Palami u Solunu, sv. Arseniju I sv. Starcu Pajsiju u Surotiju...

 

Program putovanja na Eginu:

1. Dan Beograd - Solun – Polazak iz Beograda sa parkinga ispred manastira Rakovica u 07:30, iz Valjeva u 04:30 ispred valjevske crkve. Dnevna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.U večernjim satima, poklonjenje moštima Svetog Velikomucenika Dimitrija Mirotocivog u Solunu, prisustvo Velikom bdeniju. Dolazak u hotel u večernjim satima.  Noćenje.
2. Dan Solun - Atina Doručak. Napuštanje hotela. Poseta manastiru svete Petke u klancu Tempi. Obilazak izvora Sv. Petke Trnove. Odlazak u Atinu u ruski hram Sv. Nikodima u centru Atine I celivanje plaštenice na Veliki Petak. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3. Dan Atina - Kamariza – Egina Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak kod starca arhimandrita Nektarija Vitalisa u Kamarizu na molitve za zdravlje i duhovne pouke. Sveti Nektarije javio se starcu Nektariju Vitalisu 1980. godine. Veruje se da isceljuje bolesne od raka. Odlazak do luke Pirej. Vožnja trajektom na ostrvo Egina. Poklonjenje u manastiru Sv.Nektarija. Smeštaj na Egini u konaku manastira ili vilama/hotelima. Slobodno vreme. Nocenje.
4. Dan Egina -Solun- Vaskršnja Liturgija na Egini kod moštiju Svetog Nektarija I pričešće I doček blagodatnog Ognja iz Jerusalima. Vaskršnji doručak I odlazak. Plovidba brodom do Pireja. Nastavak putovanja za Solun  sa kraćim usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Solun u večernjim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.
5. Dan - Solun - Zejtilnik - Beograd - Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u manastir hram Svetog Grigorija Palame, poklonjenje grobu starca Pajsija u Surotiju. Obilazak Srpskog vojničkog groblja na Zejtinliku. Polazak za Srbiju. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima (manastir Rakovica).

 

CENA ARANŽMANA: 230€

 
NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke (Uni Credit Bank Srbija):
30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 do 10 dana pre polaska na put
Gotovinski, platnim karticama: Dina, Visa, Master, Maestro, American Express i Euroline
Vlasnici kreditnih kartica Banca Intesa mogu plaćati aranžmane u 6 mesečnih rata bez kamate
Doplata za - 1/1 sobu iznosi 80 eura.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

Prevoz autobusom turističke klase (video,klima, ozvučenje)
Smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u hotelima sa 2*-3*.Solun / okolina Soluna, hotel - 2 noćenja, Atina 1 noćenje i na Egini 1 noćenje. Svaka soba ima TWC.
Prevoz trajektom na relaciji Pirej - Egina - Pirej
Usluge licenciranog pratioca grupe
Troškovi organizacije

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Putno zdravstveno osiguranje po ceni od 472 dinara, za putnike preko 70 god. starosti 1.208 dinara, po cenovniku Uniqa osiguranja sa osiguranom sumom do 30.000 eur.
Individualne troškove

NAPOMENE:
Za putno osiguranje potrebno je dostaviti pasos ili fotokopiju pasoša.
Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se o uslovima ulaska u zemlje EU, upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju (kao i informacije o potrebnim novčanim sredstvima za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu se na sajtu delegacije EU u Srbiji ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja/redosledu pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 35 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA TRIM TRAVEL

Organizator putovanja TRIM TRAVEL licenca OTP 151/2010

Cenovnik broj 2 od 30.03.2017.

Kalendar

« Mart 2017 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

yuta garancija putovanja

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trim Travel
Džordža Vašingtona 52, Beograd
+381 11 334 55 42
+381 11 322 19 24
office@trimtravel.rs

FB ikona  IG ikona  TW ikona  YT ikona  SKYPE ikona

Mobil menu

Design © bojovicdejan.com - Trimtravel All rights reserved.