Uskrs u pravoslavnoj Grckoj - Atina

 cenovnik

USKRS u pravoslavnoj Grčkoj

ATINA

Solun - Meteori - Atina - Peloponez - Delfi

                                                                                                                                         AUTOBUSOM 6 DANA,5 NOĆENJA

12.04. - 17.04.2017.


1.DAN sreda, 12. april - BEOGRAD - SOLUN

Polazak autobusa u 00.30 časova. Tačno vreme i mesto biće poznato 2 dana pre puta. Vožnja u pravcu Niša i Skoplja, sa kraćim usputnim zadržavanjima. Po dolasku u Solun. Smeštaj u hotel. Kraći odmor, panoramsko razgledanje Soluna: Bela kula, Univerzitet, Rotonda,Sajam, Arheološki muzej, Crkva svetog Dimitrija – zaštitnika grada.(ulazak u crkvu) Poseta vojničkom groblju na Zejtinliku – na ovom groblju sahranjeni su vojnici poginuli u I sv.ratu iz Francuske, Italije, Rusije, Velike Britanije i Srbije.Na srpskom groblju sahranjemo je 8.000 vojnika.Slobodno vreme. NOĆENJE.

2.DAN četvrtak, 13.april - SOLUN - METEORI - ATINA

DORUČAK. Nastavak puta za Atinu.Poseta Meteorima- manastirski kompleks,osmo svetsko čudo-poseta jednom od manastira,Veliki Meteori, Varlam i radionici ikona. Nastavak puta za Atinu uz kraća usputna zadžavanja.Pauza za RUČAK (fakultativno) u Kalambaki. Prolazak kroz Termopilski klanac-mesto gde su se hrabro borili 300 spartanskih vojnika na čelu sa kraljem Leonidom protiv 20.000 Persijanaca (poseta spomeniku Leonidi) Dolazak u Atinu u večernjim časovima. Smeštaj u hotel.NOĆENJE

3.DAN petak, 14.april – ATINA

DORUČAK. Razgledanje znamenitosti Atine. Panoramska vožnja od Omonije do Sintagme pored Parlamenta i botaničke bašte, pa do predsedničke rezidencije. Fotografisanje sa evzonima posle spektakularne smene straže.

Kraća šetnja do Olimpijskog stadiona na kome su davne 1896.godine održane prve olimpiske igre modernog doba.U počasnoj loži stadiona, pored grčkog kralja sedeo je i kralj Srbije Aleksandar Obrenović.

Vožnja do brežuljka Filopaposa, odakle se pruža jedinstven pogled na sve delove Atine, posebno na Akropolj. Poseta Akropolju i akropoljskom muzeju.Odlazak do Pireja. i Suniona-panorama hrama boga mora Posejdona Povratak u hotel. Slobodno vreme za odmor. Fakultativno grčko veče u taverni na Plaki (atinska Skadarlija) ili u nacionalnom restoranu NEOS RIGAS – VEČERA uz sirtaki, buzuki, grčki etno-program NOĆENJE.

4.DAN subota, 15.april - ATINA - KORINTSKI KANAL - EPIDAURUS - MIKENA

DORUČAK. Fakultativno celodnevni izlet Peloponez-prelazak preko mosta Rio-Antario, najduži viseći most na čeličnim sajlama u svetu,koji povezuje Korintski kanal sa Peloponezom (dugačak 2.250m.) obilazak ARGOLIDE. Mikena- lokalitet i grad za koji je vezan najveći i najvažniji deo grčke mitologije (Kiklopske zidine, Lavlja vrata, ostaci Megarona, kraljev krug grobova, Atrejeva riznica).EPIDAURUS- najbolje sačuvano antičko grčko pozorište sa čudesnom i neobjšnjivom akustikom- u kojem se i danas održavaju festivali i predstave.. Povratak u Atinu.. NOĆENJE.

5.DAN nedelja, 16.april - ATINA -DELFI

DORUČAK. Uskršnja liturgija u jednom od mnogobrojnih pravoslavnih hramova u Grčkoj. Napuštanje hotela. Slobodan dan I fakultativno Uskršnji ručak u jednom od mnogobrojnih atinskih restorana i taverni u prelepoj prazničnoj atmosferi.U popodnevnim satima odlazak za Delfe. Dolazak u Delfe. Smeštaj u hotel. NOĆENJE.

6. DAN DELFI – BEOGRAD ponedeljak, 17.april - BEOGRAD

DORUČAK. Razgledanje svetilišta i hrama na padinama visokog Parnasa - obilazak lokaliteta. Polazak za Beograd. Kraća usputna zadržavanja prema potrebi. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA:235 €

Doplata za 1/1 sobu 115 € ; popust za dete do 12 godina u pratnji 2 odrasle osobe 10e


Cena aranžmana uključuje:
-prevoz visokopodnim autobusom sa DVD/audio opremom i klimom na navedenoj relaciji
-smeštaj u hotelima sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama i to:
1 noćenja sa doručkom u Solunu u hotelu sa 3 *
3 noćenja sa doručkom u Atini u hotelu sa 3 *
1 noćenja sa doručkom u Delfima u hotelu sa 3 *
-usluge vodiča tokom puta
-troškove organizacije

Cena aranžmana ne uključuje:

-Obavezno zdravstveno osiguranje
-Fakultativne izlete i ulaznice (minimum za realizaciju 25 osoba)
celodnevni izlet za Argolidu 25 €, grčko veče u Atini - večera uz grčki etno program 30 €/ uskršnji ručak 25 €
ulaznice: manastir na Meteorima 3 € po jednom manastiru; Akropolj 20 €; Mikena 12 €, Epidaurus 12 €, Delfi 12 €Način plaćanja:
-dinarski po prodajnom kursu UniCredit banke na dan uplate za efektivu, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put,
-platnim karticama VISA,DINA, MAESTRO, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS
-40% prilikom rezervacije, ostatak na 2 rate čekovima, realizacija čekova 10. Ili 20. u mesecu
-30% prilikom rezervacije,ostatak odloženo - do 3 mesečne rate kreditnim karticama BANCA INTESA –VISA,MASTER CARD I AMERICAN EXPRESS

OPIS SMEŠTAJA:

Solun: Hotel VERGINA, 3* www.vergina-hotel.gr

- nalazI se u centru Soluna, na samo nekoliko minuta hoda od trga Vardari i glavne ulice Via Egnatia.Sobe su sa klima uredjajem, kablovskom TV, mini barom, telefonom, fenom za kosu. Hotel poseduje: restoran, koktel bar, ostavu za čuvanje prtljaga, sef, internet, parking . Doručak je na bazi samoposluživanja (švedski sto).

Atina: hotel Oscar 3*- http://oscar.gr/en/

Hotel se nalazi u srcu Atine nedaleko od železničke stanice i metro stanice Larisa, na samo nekoliko minuta hoda od Omonia trga i Arheološkog muzeja. Hotel poseduje komforne sobe sa terasom ili balkonom, opremljene kupatilom klima uredjajima i centralnim grejanjem, svaka soba ima satelitsku TV, internet i telefon. Doručak se poslužuje po principu švedskog stola (american buffet ). U svom sastavu hotel ima i restoran internacionalne kuhinje gde se može ručati ili večerati uz prethodnu rezrvaciju. Na sedmom spratu hotela nalazi se terasa sa bazenom i barom, sa koje se pruža neverovatan pogled na Atinu I Akropolj.

Atina: hotel Iniohos 3* - www.iniohoshotel.gr

Hotel je smešten u samom centru grada na trgu Omonija, u neposrednoj blizini metro stanice odakle se brzo može stići u sve delove grada. Ovaj hotel svojim gostima nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom, svaka ima opremljeno kupatilo, balkon, TV i mini bar. U restoranu hotela služi se doručak na bazi švedskog stola.

Delfi: Hotel Pan Artemis 3*

Hotel se nalazi u neposrednoj blizi centra simpatičnog grčkog sela Delfi. Sa svojom savršenom lokacijom predstavlja idealno polazište za razgledanje i upoznavanje mesta i njegove okoline. Laganom šetnjom stiže se do arheološkog muzeja i spektakularnih ruina antičkih Delfa. Hotel poseduje restoran gde se poslužuje doručak na bazi švedskog stola, recepciju, dnevni boravak sa WIFI internetom i sat TV. Sve sobe su svetle i moderne, svaka ima svoje kupatilo, klimu, TV i balkon

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 70 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu zbog objektivnih okolnosti

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA TRIM TRAVEL

Organizator putovanja TRIM TRAVEL licenca OTP 151/2010 Cenovnik br.1 od 17.01.2017.

 

 

Ista destinacija « Vaskrs na Egini

Kalendar

« Mart 2017 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

yuta garancija putovanja

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trim Travel
Džordža Vašingtona 52, Beograd
+381 11 334 55 42
+381 11 322 19 24
office@trimtravel.rs

FB ikona  IG ikona  TW ikona  YT ikona  SKYPE ikona

Mobil menu

Design © bojovicdejan.com - Trimtravel All rights reserved.