Zlatni Prag 3 nocenja

cenovnik

PRAG

DREZDEN-KARLOVE VARI-RADIONICA STAKLA

28.04.-03.05.

3 noćenja autobusom

Prag je ne samo glavni, već i najveći grad Češke Republike. Prag se spominje kao Zlatni ali i kao Grad sa stotinu tornjeva. Ovaj magični grad je i grad zaljubljenih i mladih. Pо jednoj od legendi,nad Vltavom se svojevremeno izdizao dvorac Vyšehrad- Visok grad, u kom je vladala princeza Libuše......

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan (petak, 28.april) BEOGRAD

Polazak iz Beograda sa glavne Lastine stanice (dolazni peroni) oko 18 časova (tačno vreme biće poznato dva dana pred putovanje). Iz Novog Sada oko 19 časova sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama i zadržavanjem na granicama.

2.dan (subota, 29.april) PRAG Dolazak u Prag u jutarnjim časovima. Prepodnevno informativno razgledanje centra grada: Vaclavski trg, Starogradski trg, astronomski sat Orloj, Pauza za osveženje. Jevrejska četvrt, Karlov most, romantična četvrt Mala Strana. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.

3.dan (nedelja, 30.april) PRAG / DREZDEN Doručak. Slobodno vreme ili u 08. 15 h fakultativni izlet za nemački grad Drezden. Firencu na Labi Razgledanje centra grada uz pratnju vodiča i slobodno vreme – mogućnost za posetu Muzeju starih majstora ili Kraljevskoj riznici, Muzeju Maisen porcelana. Šoping u poznatoj Prager Strasse .Predveče, povratak u Prag. Noćenje.

4.dan (ponedeljak, 01.maj) PRAG / KARLOVE VARY Doručak. Fakultativni izlet Karlove Vary.

Karlove Vari je svetski poznato banjsko lečilište na severozapadu Češke, udaljen je od glavnog grada Praga 130 km . Karlove Vari su jedna od najpoznatijih banja u celom svetu. Veliki deo današnje slave grad duguje izuzetno lepo očuvanoj arhitekturi, uokvirenoj očuvanom prirodom na okolnim brdima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju ili ručak u nekoj od lokalnih krčmi sa bogatom ponudom tradicionalnih specijaliteta. U kasnim popodnevnim satima, povratak u Prag. Slobodno vreme u centru Praga ili fakultativno – izlet poslastica - obilazak Praga sa Vltave, otmena atmosfera grada na brodiću uz muziku B. Smetane i bliski susret sa praškim mostovima.. Noćenje.

5.dan: (utorak, 02.maj) PRAG - BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela. Razgledanje praškog dvorca Hradčany sa katedralom Sv. Vita. Slobodno vreme u centru grada ili fakultativno poseta radionici za izradu stakla, gde se dobija na poklon mali suvenir od stakla + gratis ručak. U 18.00 časova polazak za Srbiju, preko Slovačke I Madjarske sa pauzama po potrebi.

6.dan: (sreda, 03.maj) BEOGRAD Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANZMANA

SPECIJALNA CENA

28.04.-03.05.2017 PRVI MAJ

Hotel OYA 3*

129€

119€ do 01.04.

doplata za 1/1 sobu 60 evra (jednokrevetna soba na upit)

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine - doplata za transfer 20 evra / minimum 4 putnika

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) umanjuje se 10 evra u zajedničkom ležaju dete do 6 god.ostvaruje popust 40%

Cena aranžmana se umanjuje za 20 evra ukoliko se koristi sopstveni prevoz

Način plaćanja

- dinarski po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate za efektivu, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put,

- platnim karticama VISA,DINA, MAESTRO, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS

-avans 30%,ostatak odloženo - do 6 mesečnih rata kreditnim karticama BANCA INTESA – VISA, MASTER CARD I AMERICAN EXPRESS

Cena aranžmana obuhvata:

prevoz autobusom turističke klase( 16-87 sedišta) na navedenoj relaciji (mesta se odredjuju prema prijavi)

3 noćenja sa doručkom u Pragu, hotelu sa 3* 1/2 i 1/2+1sobama, u širem centru, po lokalnoj kategorizaciji, (usluživanje hrane –doručak švedski sto)

razgledanje Praga prema programu uz pratnju vodiča

usluge vodica (predstavnik agencije)

troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

individualne troškove

zdravstveno međunarodno osiguranje

* fakultativne izlete

Fakultativni izleti- minimum 30 putnika

krstarenje Vltavom 10 evra / 8 evra deca

izlet u Karlove Vary 25 evra / 15 evra deca

večera u nacionalnom restoranu 25 evra / 15 evra deca

  • poseta radionici za izradu stakla + poklon + ručak 15 evra

izlet do Drezdena 30 evra / 20 evra deca

NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza,parking, vodiča, ulaznica, organizacije...Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

HOTEL OYA 3* www.hoteloya.czse nalazi  bliže centru grada, na liniji gradskog prevoza. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Svaka soba sadrži kupatilo (TWC), SAT TV, direktnu telefonsku liniju.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 70 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA TRIM TRAVEL

Organizator putovanja TRIM TRAVEL licenca OTP 151/2010

Cenovnik br. 1 od 27.02.2017.

 

 

 

Ista destinacija « Vaskrs u Pragu

Kalendar

« Mart 2017 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

yuta garancija putovanja

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trim Travel
Džordža Vašingtona 52, Beograd
+381 11 334 55 42
+381 11 322 19 24
office@trimtravel.rs

FB ikona  IG ikona  TW ikona  YT ikona  SKYPE ikona

Mobil menu

Design © bojovicdejan.com - Trimtravel All rights reserved.